Kosedag med Mayhem

Kosedag med Mayhem

Roskilde, Gul Scene, 2001

Høydepunktet for black metal-fans denne dagen var uten tvil våre egne Mayhem. Bandet liker å sjokkere og det kom også rimelig godt fram av lørdagens konsert. Grisehodene var selvsagt på plass, og bandets egen kunstner hadde laget noen tøffe skulpturer med piggtråd og kniver på.

Låtmaterialet var mye det samme som da jeg så dem på Hulen i Bergen, hvorav høydepunktene etter min mening var Freezing Moon, Time To Die og en kortversjon av Pure Fucking Armageddon.

Vokalist Maniac er kjent for å ta av på scenen. Han kuttet seg til blods med piggtråd og kniv, og kastet etter hvert et grisehode ut til det blodtørste publikum.

Jeg leste til min fornøyelse en anmeldelse av denne konserten i den lokale festivalavisen der konserten mer eller mindre ble slaktet. Anmelderen skrev blant annet at trommis Hellhammer slo litt vel mye på stortrommene sine slik at man ikke fikk et godt nok inntrykk av musikken. Da måtte jeg le…

Til uken kommer Mayhem til Quartfestivalen og de har lovet å ødelegge Kristiansand. Det kan nok bli en interessant opplevelse…!

Pål M. Dimmen

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.