En hyllest til mørke toner

En hyllest til mørke toner

Nick Cave & The Bad Seeds
Roskilde, Orange Scene, 29. juni, 2001

For makan til trøkk har jeg ikke opplevd på lenge. De rolige låtene på de nevnte albumene var spritet opp ett hundre prosent og gjorde seg mye bedre som rocklåter enn ballader spør du meg.

Dette var en ren hitparade fra mannen med dommedagsrøsten. Og da sier jo det i grunnen seg selv at det ikke er mulig å gi konserten en dårligere karakter enn en fullkommen sekser. Spesielt da den ble utført på så suveren måte som dette. Man kan i grunnen lure på hvorfor konserten ikke ble satt opp på den største scenen. Folk stod praktisk talt mange hundre meter utenfor det overfylte teltet for å få med seg noen toner av Nick Cave. Men vi som var midt i den kokende gryten hadde det fortreffelig. Noen liter med svette senere var det slutt på både låter og krefter i denne slitne anmelderens kropp.

Pål M. Dimmen

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.