Solid rock

Solid rock

Askil Holm / Vidar Vang / Odd
(Kroa i Bø, Bø – onsdag 19. september 2001)

Askil Holm beviste for et noe beskjedent publikum at han er en mann for framtiden. Det som skiller ham fra hopen, er hans ukontrollerte engasjement fra scenen. Det gjenstår ingen tvil om at Holm er en dedikert musiker som elsker det han gjør. Har man først sett mannen gjøre det engasjerte liveshowet sitt, er det ingen tvil. Ihvertfall ikke når Holm synger Hallelujah av Leonard Cohen sammen med Odd, til minne om ofrene etter katastrofen i New York. Vi kommer til å høre mer av den mannen!

Vidar Vang og hans Friemann gjorde en overbevisende forestilling for publikummet i Bø. Sist han spilte her, fikk han toppkarakter hos undertegnede for sin dynamiske rootrock. Settet denne gangen var faktisk nesten bedre, og det var betagende å se at bandet bare hadde vokst siden sist. Vang står fram som en solid musiker og låtskriver, med beina godt plantet på den amerikanske siden av rocken. Med en stigende kurve i intensitet, er det liten tvil om at mannen kommer til å gjøre det stort med sin storslagne «Madrugada-rootsrock». Vi glemmer heller ikke at Vang hoppet ut blant publikum på en av de siste låtene og virkelig satte standarden! Sånne artister vil gamle Norge ha…!

Spredde en musikalsk glede
Odd, som tidligere i sommer albumdebuterte med Mind Your Head, var kveldens store begivenhet. Årdalingen beviste for fullt at det ikke bare er snakk om å ha sans for å skrive radiovennlige poplåter. Odd er en utrolig sympatisk og givende scenefigur som tydelig setter pris på publikums tilbakemeldinger. Dette ble et virkelig kvalitetspunkt ved Odds nesten feilfrie publikumsfrieri på Kroa denne septemberkvelden. Selv om publikum virket å være alle andre steder enn akkurat foran scenen, maktet Odd med band å spre en musikalsk glede som bare fortsatte den samme linja både Askil Holm og Vidar Vang allerede hadde oppfordret til.

Tre navn for framtiden
Dette var rett og slett en strålende kveld for alle involverte. For det er sjelden at så mange virkelig setter så oppriktig pris på musikken som spilles. Dette er tre menn det virkelig er verdt å merke seg.

Frode Fossvold-Jørum

Skrev min første anmeldelse for Panorama i 1999 og har siden holdt det gående. Svak for den gode melodi og fengende gitarriff. I spekteret mellom metal og gitarpop er der jeg trives best, men hører gjerne på både jazz og hiphop. Singer-songwriters kjeder meg stort sett. Bachelor i kulturarbeid og stort sett jobbet innenfor kultur. Jobber til daglig som kommunikasjonsrådgiver ved NTNU. Har også podkasten "Musikkelskerne" som startet sommeren 2021. Fotograferer også en del og har et bra arkiv med konsertfoto. Hevder ikke å vite bedre enn deg. Følg meg på Spotify: http://open.spotify.com/user/rawky Last.fm: http://www.last.fm/user/rawky/

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Solid Rock

Solid Rock

Askil Holm / Vidar Vang / Odd
(Kroa i Bø, Bø – onsdag 19. september 2001)

Askil Holm beviste for et noe beskjedent publikum at han er en mann for framtiden. Det som skiller ham fra hopen, er hans ukontrollerte engasjement fra scenen. Det gjenstår ingen tvil om at Holm er en dedikert musiker som elsker det han gjør. Har man først sett mannen gjøre det engasjerte liveshowet sitt, er det ingen tvil. Ihvertfall ikke når Holm synger Hallelujah av Leonard Cohen sammen med Odd, til minne om ofrene etter katastrofen i New York. Vi kommer til å høre mer av den mannen!

Vidar Vang og hans Friemann gjorde en overbevisende forestilling for publikummet i Bø. Sist han spilte her, fikk han toppkarakter hos undertegnede for sin dynamiske rootrock. Settet denne gangen var faktisk nesten bedre, og det var betagende å se at bandet bare hadde vokst siden sist. Vang står fram som en solid musiker og låtskriver, med beina godt plantet på den amerikanske siden av rocken. Med en stigende kurve i intensitet, er det liten tvil om at mannen kommer til å gjøre det stort med sin storslagne «Madrugada-rootsrock». Vi glemmer heller ikke at Vang hoppet ut blant publikum på en av de siste låtene og virkelig satte standarden! Sånne artister vil gamle Norge ha…!

Spredde en musikalsk glede
Odd, som tidligere i sommer albumdebuterte med Mind Your Head, var kveldens store begivenhet. Årdalingen beviste for fullt at det ikke bare er snakk om å ha sans for å skrive radiovennlige poplåter. Odd er en utrolig sympatisk og givende scenefigur som tydelig setter pris på publikums tilbakemeldinger. Dette ble et virkelig kvalitetspunkt ved Odds nesten feilfrie publikumsfrieri på Kroa denne septemberkvelden. Selv om publikum virket å være alle andre steder enn akkurat foran scenen, maktet Odd med band å spre en musikalsk glede som bare fortsatte den samme linja både Askil Holm og Vidar Vang allerede hadde oppfordret til.

Tre navn for framtiden
Dette var rett og slett en strålende kveld for alle involverte. For det er sjelden at så mange virkelig setter så oppriktig pris på musikken som spilles. Dette er tre menn det virkelig er verdt å merke seg.

Frode Fossvold-Jørum

Skrev min første anmeldelse for Panorama i 1999 og har siden holdt det gående. Svak for den gode melodi og fengende gitarriff. I spekteret mellom metal og gitarpop er der jeg trives best, men hører gjerne på både jazz og hiphop. Singer-songwriters kjeder meg stort sett. Bachelor i kulturarbeid og stort sett jobbet innenfor kultur. Jobber til daglig som kommunikasjonsrådgiver ved NTNU. Har også podkasten "Musikkelskerne" som startet sommeren 2021. Fotograferer også en del og har et bra arkiv med konsertfoto. Hevder ikke å vite bedre enn deg. Følg meg på Spotify: http://open.spotify.com/user/rawky Last.fm: http://www.last.fm/user/rawky/

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Solid Rock

Solid Rock

Askil Holm / Vidar Vang / Odd
(Kroa i Bø, Bø – onsdag 19. september 2001)

Askil Holm beviste for et noe beskjedent publikum at han er en mann for framtiden. Det som skiller ham fra hopen, er hans ukontrollerte engasjement fra scenen. Det gjenstår ingen tvil om at Holm er en dedikert musiker som elsker det han gjør. Har man først sett mannen gjøre det engasjerte liveshowet sitt, er det ingen tvil. Ihvertfall ikke når Holm synger Hallelujah av Leonard Cohen sammen med Odd, til minne om ofrene etter katastrofen i New York. Vi kommer til å høre mer av den mannen!

Vidar Vang og hans Friemann gjorde en overbevisende forestilling for publikummet i Bø. Sist han spilte her, fikk han toppkarakter hos undertegnede for sin dynamiske rootrock. Settet denne gangen var faktisk nesten bedre, og det var betagende å se at bandet bare hadde vokst siden sist. Vang står fram som en solid musiker og låtskriver, med beina godt plantet på den amerikanske siden av rocken. Med en stigende kurve i intensitet, er det liten tvil om at mannen kommer til å gjøre det stort med sin storslagne «Madrugada-rootsrock». Vi glemmer heller ikke at Vang hoppet ut blant publikum på en av de siste låtene og virkelig satte standarden! Sånne artister vil gamle Norge ha…!

Spredde en musikalsk glede
Odd, som tidligere i sommer albumdebuterte med Mind Your Head, var kveldens store begivenhet. Årdalingen beviste for fullt at det ikke bare er snakk om å ha sans for å skrive radiovennlige poplåter. Odd er en utrolig sympatisk og givende scenefigur som tydelig setter pris på publikums tilbakemeldinger. Dette ble et virkelig kvalitetspunkt ved Odds nesten feilfrie publikumsfrieri på Kroa denne septemberkvelden. Selv om publikum virket å være alle andre steder enn akkurat foran scenen, maktet Odd med band å spre en musikalsk glede som bare fortsatte den samme linja både Askil Holm og Vidar Vang allerede hadde oppfordret til.

Tre navn for framtiden
Dette var rett og slett en strålende kveld for alle involverte. For det er sjelden at så mange virkelig setter så oppriktig pris på musikken som spilles. Dette er tre menn det virkelig er verdt å merke seg.

Frode Fossvold-Jørum

Skrev min første anmeldelse for Panorama i 1999 og har siden holdt det gående. Svak for den gode melodi og fengende gitarriff. I spekteret mellom metal og gitarpop er der jeg trives best, men hører gjerne på både jazz og hiphop. Singer-songwriters kjeder meg stort sett. Bachelor i kulturarbeid og stort sett jobbet innenfor kultur. Jobber til daglig som kommunikasjonsrådgiver ved NTNU. Har også podkasten "Musikkelskerne" som startet sommeren 2021. Fotograferer også en del og har et bra arkiv med konsertfoto. Hevder ikke å vite bedre enn deg. Følg meg på Spotify: http://open.spotify.com/user/rawky Last.fm: http://www.last.fm/user/rawky/

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.