Hyggelig nostalgi

Hyggelig nostalgi

Orange Scene, fredag 28. juni 2002

Noen venner som jeg bor med på campingen her sa at de aldri i livet kunne tenke seg at dette ble noen hyggelig affære, men det viste seg (som sikkert også for de fleste andre tilstede) at det faktisk ble riktig så morsomt. Selve sceneshowet kunne nok med fordel vært sprekere, men det fungerte helt ålreit klokken ett om natten.

Pet Shop Boys skulle egentlig ha spilt på Roskilde for to år siden, men trakk seg etter tragedien der ni mennesker omkom. Neil Tennant dedikerte derfor nydelige Being Boring til dem som kom for å høre musikk men aldri dro hjem igjen. En sympatisk gest, etterfulgt av avslutningsnummeret It’s A Sin.

Pål M. Dimmen

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.