Categories: Plater

The Last Temptation – En av årets aller kjipeste

Men ingen av disse er verdt å sjekke ut. Både Ja Rule og Murder Inc. har i det siste opplevd mye problemer, både hva rent platesalg angår samt bråk med labelkompis DMX. Han er derfor nå ute med et nytt album, The Last Temptation, som visstnok er skapt for å sette ting på plass igjen.

Albumet åpnes med en av de teiteste introene som er gjort på flere år. Her «bjeffer» Ja Rule ut et par smålige trusler mot DMX og diverse andre fiender. Det tar seg heldigvis kraftig opp allerede på låt nummer to, Thug Lovin, som gjestes av konemishandler og heroinmisbruker Bobby Brown. Låta i seg selv har en svært fin produksjon som sørger for at resultatet fremstår som svært fengende.

Videre følger en finfin låt med den snart overeksponerte duoen The Neptunes. Denne er høydepunktet på plata, som igjen faktisk er det eneste positive som Ja Rule har å by på her.

Det blir nemlig videre direkte vanskelig å slite seg gjennom resten av platas låter. For resten er sinnsykt kjedelig, for ikke å snakke om kvalitetsmessig dårlig håndverk. Hovedprodusent Irv Gotti når her et bunnnivå etter flere fine låter med Ashanti og Fat Joe. Kanskje nettopp derfor er blir det ikke akkurat mye positivt å hente fra denne utgivelsen.

The Last Temptation er enda et eksempel på hvorfor Murder Inc. synes å være på vei nedenom og hjem. Vi snakker kanskje om en av de kjedeligste og absolutt dårligste hip hop-platene som er gitt ut i år.

Ashanti var riktignok et lite lysglimt for Murder Inc tidligere i år, men dette er dessverre langt fra nok til å redde den allerede synkende skuta. Ja Rule har aldri vært, og kommer heller aldri til å bli, en interessant rapper.På The Last Temptation fremstår mannen kun som en dårlig kopi av DMX.

Ivar Heggheim

Recent Posts

Holder det nede med rap på norsk

Simon Moholt fra Oslo holder det nede med old school rap på norsk. Hans EP,…

2 måneder ago

Her er de beste albumene fra 2023

Hun har vunnet en drøss med priser, samarbeidet med alt fra Röyksopp til Timbuktu, og…

4 måneder ago

De beste reutgivelsene i 2023

Musikkbransjen fortsettet å pumpe ut reutgivelser på vinyl. Plateconnaisseur og Panorama-grunnlegger Paul A. Nordal viser…

4 måneder ago

Her er våre musikkfavoritter fra 2023

Hvilke album likte du best i 2023? Vi stilte dette spørsmålet til våre gode venner.…

4 måneder ago

Hyller Hammersland

Dagen før ettårsdagen for Pogo Pops-legendens bortgang, samles en bukett med kjente artister på USF…

5 måneder ago

Her er de beste albumene fra 2022

Året er omme og fasiten er inne. Her er de beste albumene fra 2022, ifølge…

1 år ago