The Last Temptation – En av årets aller kjipeste

The Last Temptation – En av årets aller kjipeste

Men ingen av disse er verdt å sjekke ut. Både Ja Rule og Murder Inc. har i det siste opplevd mye problemer, både hva rent platesalg angår samt bråk med labelkompis DMX. Han er derfor nå ute med et nytt album, The Last Temptation, som visstnok er skapt for å sette ting på plass igjen.

Albumet åpnes med en av de teiteste introene som er gjort på flere år. Her «bjeffer» Ja Rule ut et par smålige trusler mot DMX og diverse andre fiender. Det tar seg heldigvis kraftig opp allerede på låt nummer to, Thug Lovin, som gjestes av konemishandler og heroinmisbruker Bobby Brown. Låta i seg selv har en svært fin produksjon som sørger for at resultatet fremstår som svært fengende.

Videre følger en finfin låt med den snart overeksponerte duoen The Neptunes. Denne er høydepunktet på plata, som igjen faktisk er det eneste positive som Ja Rule har å by på her.

Det blir nemlig videre direkte vanskelig å slite seg gjennom resten av platas låter. For resten er sinnsykt kjedelig, for ikke å snakke om kvalitetsmessig dårlig håndverk. Hovedprodusent Irv Gotti når her et bunnnivå etter flere fine låter med Ashanti og Fat Joe. Kanskje nettopp derfor er blir det ikke akkurat mye positivt å hente fra denne utgivelsen.

The Last Temptation er enda et eksempel på hvorfor Murder Inc. synes å være på vei nedenom og hjem. Vi snakker kanskje om en av de kjedeligste og absolutt dårligste hip hop-platene som er gitt ut i år.

Ashanti var riktignok et lite lysglimt for Murder Inc tidligere i år, men dette er dessverre langt fra nok til å redde den allerede synkende skuta. Ja Rule har aldri vært, og kommer heller aldri til å bli, en interessant rapper.På The Last Temptation fremstår mannen kun som en dårlig kopi av DMX.

Ivar Heggheim

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.