Scroll To Top

Hulstfred’03: Innfridde

Karakter

(Hultsfredfestivalen, Rookieteltet – torsdag 12. juni 2003)
Foto: Frode Jørum (fra Kroa i Bø 2003)

Det lille Rookie-teltet var stappfullt før bandet gikk på scenen. Det ble faktisk ropt taktfast “Surferosa! Surferosa!” fra et entusiastisk ventende publikum. Der de fleste (dessverre?) nok var nordmenn på svensketur.

Jubelen sto i telttaket da Mariann & co sparket i gang et av de mest rocka settene vi har sett og hørt dem gjøre. Til tross for en del ekle lydproblemer underveis, hadde nordmennene ingen problemer med å ha publikum i sin hule hånd. Det er slående at Surferosa like godt kunne ha holdt på i flere år og samlet alle sine hits i dette settet, for så fengende er faktisk de få låtene de har i lomma.

Undertegnedes egen Surferosa-favorittlåt, Satin Con Blonde, satt gledelig nok spesielt som et skudd. Og når JR avslutningsvis slo til med doble basstrommer, måtte vi bare glise om kapp med hverandre. Surferosa har kommet for å bli!

Om skribenten

Frode Fossvold-Jørum

Skrev min første anmeldelse for Panorama i 1999 og har siden holdt det gående. Svak for den gode melodi og fengende gitarriff. I spekteret mellom metal og gitarpop er der jeg trives best, men hører gjerne på både jazz og hiphop. Singer-songwriters kjeder meg stort sett. Bachelor i kulturarbeid og stort sett jobbet innenfor kultur. Jobber til daglig som kommunikasjonsmedarbeider på NTNU. Har vært vokalist i det ganske ambisjonsløse hardrockbandet Rebolt. Fotograferer også en del og har et bra arkiv med konsertfoto. Hevder ikke å vite bedre enn deg. Følg meg på Spotify: http://open.spotify.com/user/rawky Last.fm: http://www.last.fm/user/rawky/

kommentarer