Hultsfred’03: Fornøyelig

Hultsfred’03: Fornøyelig

(Atlantis, Hultsfredfestivalen – torsdag 12. juni 2003)
Foto: Frode Jørum

Da vi snakket med trommis Tarjei Strøm tidligere på dagen, uttrykte han å være godt fornøyd med å få spille på den tredje største scenen. Og han var nok sikkert like godt fornøyd etter konserten, til tross for at teltet langt fra hadde en så stor publikumsmasse som man kunne ha håpet på.

Til det var nok bandet litt for ukjent for den jevne svenske, og tilreisende nordmenn ikke mange nok. I tillegg forberedte nok mange seg på Turboneger som skulle spille en time etter.

Men Strøm & co har vel aldri sett på halvtomme konsertlokaler som en unnskyldning for å spille dårlig. Noe de heller ikke gjorde denne gangen.

Det har blitt sedvanlig å se bandet sprudle med spilleglede og selv om vi har sett gjengen i enda bedre form, kan det ikke benektes at det er smittsomt å se og føle bandets gode humør. Både Strøm, perkusjonist Thomas Lønnheim og medbrakte bassist og artigkar Mads Berven strålte av spilleglede, mens en noe mer tilbaketrukket Ralph Myerz som vanlig holdt fortet bak i midten.

Hva skal man si mer som ikke allerede har blitt sagt om bandet? Groovy, funky og hardslående er de i alle fall. Og fordømt sympatiske! Noe resten av publikum også helt tydelig syntes.

Frode Fossvold-Jørum

Skrev min første anmeldelse for Panorama i 1999 og har siden holdt det gående. Svak for den gode melodi og fengende gitarriff. I spekteret mellom metal og gitarpop er der jeg trives best, men hører gjerne på både jazz og hiphop. Singer-songwriters kjeder meg stort sett. Bachelor i kulturarbeid og stort sett jobbet innenfor kultur. Jobber til daglig som kommunikasjonsrådgiver ved NTNU. Har også podkasten "Musikkelskerne" som startet sommeren 2021. Fotograferer også en del og har et bra arkiv med konsertfoto. Hevder ikke å vite bedre enn deg. Følg meg på Spotify: http://open.spotify.com/user/rawky Last.fm: http://www.last.fm/user/rawky/

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.