Hints – Sommerpop fra Oppland

Hints – Sommerpop fra Oppland

EP-en Hints er easy listening-musikk på sjangergrensa mellom pop og rock. Kjappe As We Speak og Steady Now avløses av de to rolige sangene Have og Daytime. Gjøvikbandet PolyJester har levert en blanda utgivelse, der de to førstnevnte holder høyest nivå. EP-ens to andre spor skiller seg lite ut fra mengden.

Den klart beste låten er Steady Now, med fengende refreng og en melodi som er lett å like. Musikalsk leverer bandet jevnt over bra, uten å overbevise helt. Sommerfølelsen sitter likevel i gjennom alle de fire framførelsene. Hints er en EP å bli glad i.

På hjemmesiden sin skriver PolyJester at de fire bandmedlemmene har veldig forskjellig bakgrunn, og at de derfor ikke har funnet ut hvilken retning musikken skal gå i. Dette har så langt resultert i EP-en Lifelike fra 2001, singelen Growing som kun ble utgitt på nettet og årets Hints.

PolyJester bør lete en stund til hvis de skal komme opp med noe originalt og nyskapende.

Trond Nøstvold Tou

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.