Hultsfred’03: Det går an å begrense seg

Hultsfred’03: Det går an å begrense seg

(Hawaii – lørdag 14. juni 2003)
Foto: Frode Jørum

Publikum var tydelig klare for å bli rocket av garasjepunkrockerne og strømmet i hopetallet til den store plassen. De fleste, inkludert undertegnede, var nok mer lettet enn skuffet over at de steppet inn som vikarer for Linkin Park som måtte avlyse her som på Norwegian Wood. Og da de som kanskje eneste band på hele festivalen gikk på scenen med ti minutts forsinkelse, var forventningen til å ta og føle på.

Men i stedet for å rocke i 45 minutter, benyttet Howlin’ Pelle anledningen til å rocke i tredve minutter – og til snakke bullshit i femten: «Tycker ni att jag pratar för mycket? Det tycker min mamma också». Ja, for helvete! Syng! Rock!

Jo da, han var i godt humør, og mange med ham. Og jo da; The Hives spilte så hardt at blodet sprutet av gitarfingrene (fakta!). Men for svarte svingende: Ingen går vel på konsert for å høre frontmannen snakke i en kvart del av konserten om hvor bra han og bandet er! Vi vil høre det! Misforstå ikke: Det er skikkelig moro at The Hives viser at de liker det de driver med. Men det går an å begrense seg. Betraktelig!

Frode Fossvold-Jørum

Skrev min første anmeldelse for Panorama i 1999 og har siden holdt det gående. Svak for den gode melodi og fengende gitarriff. I spekteret mellom metal og gitarpop er der jeg trives best, men hører gjerne på både jazz og hiphop. Singer-songwriters kjeder meg stort sett. Bachelor i kulturarbeid og stort sett jobbet innenfor kultur. Jobber til daglig som kommunikasjonsrådgiver ved NTNU. Har også podkasten "Musikkelskerne" som startet sommeren 2021. Fotograferer også en del og har et bra arkiv med konsertfoto. Hevder ikke å vite bedre enn deg. Følg meg på Spotify: http://open.spotify.com/user/rawky Last.fm: http://www.last.fm/user/rawky/

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.