Hultsfred’03: Skuffende innsats fra heltene

Hultsfred’03: Skuffende innsats fra heltene

(Hawaii – fredag 13. juni 2003)
Foto: Frode Jørum

Et rimelig tjåka fullt Hawaii kunne bevitne et særdeles tettspillende band, men som aldri ble særlig spennende å oppleve. Det var ingen hentydninger til den fandenivoldskheten man så under Quartfestivalen tilbake i 2001.

I stedet var det et litt uinspirert band som gjorde sitt og gikk av scenen. Dette til tross for at den gamle legenden Mark Lanegan (Screaming Trees) også er med på denne turneen som vokalist. Men han så ut som han kjedet seg såpass på scenen, at han kanskje kunne ha spart seg turen på scenen.

Men musikalsk er det selvsagt lite å utsette på låter som No One Knows, Go With The Flow og Feel Good Hit Of The Summer. Da får man bare tilgi de noe kjedsommelige improviseringsdelene bandet foretar. QOTSA er nok et glimrende band, sånn egentlig, men på Hultsfred var de rett og slett ganske kjedelige. Sorry gutter…

Frode Fossvold-Jørum

Skrev min første anmeldelse for Panorama i 1999 og har siden holdt det gående. Svak for den gode melodi og fengende gitarriff. I spekteret mellom metal og gitarpop er der jeg trives best, men hører gjerne på både jazz og hiphop. Singer-songwriters kjeder meg stort sett. Bachelor i kulturarbeid og stort sett jobbet innenfor kultur. Jobber til daglig som kommunikasjonsrådgiver ved NTNU. Har også podkasten "Musikkelskerne" som startet sommeren 2021. Fotograferer også en del og har et bra arkiv med konsertfoto. Hevder ikke å vite bedre enn deg. Følg meg på Spotify: http://open.spotify.com/user/rawky Last.fm: http://www.last.fm/user/rawky/

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.