Dystert, mørkt og genialt

(Ørsta, fredag 29. og lørdag 30. august 2003)

Dermed rakk også de sist ankomne festivalsugne Volda-studentene å få med seg kveldens høydepunkt.

Etter hvert fløy det ølglass vegg i mellom, plastglass vel å merke, og stemningen var av den heller fuktige sorten.

Fotograf: Jorunn R. TennfjordRicochets har tekster som handler om livet, kjærlighetssorg og de små øyeblikkene. Vokalist Trond Andreassen formidler dette utrolig sterkt med sin intense stemme. Når han skriker «I need your love» på Guess It’s Time er det bare å bukke under.

Med det fantastisk dystre soundet er Ricochets et utrolig liveband. De er samspilte, dyktige og fjellstødige på scenen. Med Rebel Woman fra førsteplata Slo-Mo Suicide som avslutningslåt, beviste de på en akkurat passe slesk og selvgod måte at de er et av Norges beste rockband for tiden.

Siv Marte Lorås

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.