Kyndige tullebukker

Kyndige tullebukker

(John DEE, Oslo – fredag 21. november, 2003)
(Foto: Henning Poulsen)

Til tonene fra Falcon Crest dukker de opp på scenen; Don Juan Dracula. Først skjult bak en skjerm av hvitt papir, der de lirer av seg noen imponerende korrigerte dansesteg, før de river ned lerretet og starter showet.

Med låter som Mexico, Take Me Home og Fluffy Bunny fikk publikum noe tett opptil optimal oppladning for videre nattelige eskapader. Melodier som tar tak i rytmefølelsen din og rister den godt opp og ned. Og som ikke lar deg være i fred før du er dyvåt av svette som følge av lykkelig dansing.

Men dette er mer enn bare et godt stykke underholdning. Gruppens låtmateriale holder godt popnivå, og kan enkelt omtales som interessant lytting. Selv om de kanskje på enkelte områder kan sammenlignes med Surferosa i uttrykket på scenen, er Don Juan Dracula per dags dato et tettere band.

Låtene sitter veldig bra, og publikum har det gøy mens gutta tuller rundt på scenen, iført maskara og hvite drakter. Dette nok ikke det mest nyskapende innenfor populærmusikken i dag. Men det er uansett i aller høyeste grad tidsriktig å lefle med åttitallet nå. Og da kan man ikke unngå å gi disse bajasene to tomler opp, og la seg rive med av deres innfall.

Etter sigende skal gruppen i studio for å jobbe med et album om ikke så altfor lenge. Det kan komme til å bli et monster av en vorspielplate, og er helt sikkert verdt å vente på.

Andreas Haslegaard

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.