Waitin’ In A Car – Skittent og godt

Waitin’ In A Car – Skittent og godt

Medlemmer fra gode gamle Anal Babes og Kung Fu Girls har godt sammen og dannet bandet Bonk. Med slike navn på cv-en er det klart det stilles forventninger. På sin nye syvtommer Waitin’ In A Car innfrir Bonk ganske bra.

Tittellåten gir glimt av bandmedlemmenes gamle storhet. Vi snakker tøff og skitten rock’n’roll som møter punk over et godt riff og et umiddelbart refreng. Resultatet blir en godbit av en låt som treffer med en gang.

B-siden Hello Mummy er minst like skitten, men holder ikke riktig den samme kvaliteten. Det blir for mye støy, noe som gjør at selve melodien forsvinner. I tillegg er ikke den på langt nær så god som sin forgjenger.

Alt under ett er Bonks syvtommer en rimelig god liten smaksprøve, for den er forferdelig kort, på albumet som skal slippes i februar 2004. Denne anmelderen gleder seg i alle fall til å høre hele albumet.

Christer Alexander Hansen

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.