Span i høygir

Span i høygir

(Rockefeller, Oslo – lørdag 20. mars 2004)

Span startet sin Norgesturne 24. februar og stakk lørdag innom Rockefeller, Oslo. Furia var leid inn som oppvarmingsband og imponerte virkelig med sin catchy rockestil.

Et samspilt band
Span entret etter hvert scenen med et lastebillass av energi og viste seg som et samspilt og hardtslående rockeband. Span har gitt ut fire singler fra skiva og de kjente hitene kom på rekke og rad. Fotograf: Tore MeekFor dette er et band som uten tvil har mange låter som appellerer til et stort publikum.

Godlåter på rekke og rad
Denne svette og energiske kvelden fikk vi servert alt det Span har å by på pakket inn i solide kaskader av scenetekke og entusiasme. Med låter som Found, Don’t Think The Way They Do, Papa, On My Way Down, Baby’s Come Back og den neddempede Missing In Stereo, fikk publikum valuta for pengene. Når Bernhoft også er en mester til å sjarmere og engasjere de svette hodene foran scenen, var det mange som smilte fornøyd.Fotograf: Tore Meek

Vokalen, et minus
Vokalen til Jarle Bernhoft har en utrolig driv og er imponerende live, men man kan innimellom få følelsen av at den befinner seg i feil sjanger. Man savner mer sjonglering med vokalinstrumentet, og der vokalister som Mike Patton (Faith No More), Chris Cornell (Soundgarden & Audioslave) og Dave Grohl (Foo Fighters) alle har det litt skitne elementet i stemmen, mangler dette hos Bernhoft. Fotograf: Tore Meek

På den andre side er det nettopp den karakteristiske vokalen som gir Span sin egen stil, som helt klart appellerer til mange unge rockere og det er kanskje derfor de fremdeles er med om tre år?

Tore Meek

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.