Categories: Plater

Famous When Dead 3 – Dødsrått på dansegulvet

Noe av det kjekkeste som finnes er å få tak i samlere som på en smukk måte representerer et label, en stilart eller en artist. For da er det med ett mye lettere å dytte musikken på intetanende musikksmurfer enn når man må liste opp en bråte med albumtiter som de uansett glemmer snarest.

Og akkurat slike ekstremsportaktiviteter blir enklere når samlere som den råflåtte Famous When Dead Volume 3 kommer ut. På den finner vi samlet kremen av tolvtommere som kom ut i 2003 på Playhouse-etiketten. Og dette er preget av en stram kvalitetsikring hele veien. Gode låter står i kø for å gi deg varme klemmer som sørger for at trommehinnene dine får det behagelig i en god time.

Lydlandskapet veksler mellom grådig funky på låter som Wunderbar av Glove, det finurlig fengende som Can`t Sleep All Night av Isolèe, til suverene dansegulverobrere type $100, snekret sammen av Captain Comatose.

$100 er den typen låt du kan høre er limt sammen av kjærligheten til gode beats. Den maner frem dine mest sofistikerte bajasbevegeleser på parketten, og etterlater ingen tvil om at det er akkurat slik aktivitet den er laget for. Det er lov å ha det gøy på dansegulvet igjen!

Andreas Haslegaard

Recent Posts

Holder det nede med rap på norsk

Simon Moholt fra Oslo holder det nede med old school rap på norsk. Hans EP,…

2 måneder ago

Her er de beste albumene fra 2023

Hun har vunnet en drøss med priser, samarbeidet med alt fra Röyksopp til Timbuktu, og…

4 måneder ago

De beste reutgivelsene i 2023

Musikkbransjen fortsettet å pumpe ut reutgivelser på vinyl. Plateconnaisseur og Panorama-grunnlegger Paul A. Nordal viser…

4 måneder ago

Her er våre musikkfavoritter fra 2023

Hvilke album likte du best i 2023? Vi stilte dette spørsmålet til våre gode venner.…

4 måneder ago

Hyller Hammersland

Dagen før ettårsdagen for Pogo Pops-legendens bortgang, samles en bukett med kjente artister på USF…

5 måneder ago

Her er de beste albumene fra 2022

Året er omme og fasiten er inne. Her er de beste albumene fra 2022, ifølge…

1 år ago