Famous When Dead 3 – Dødsrått på dansegulvet

Famous When Dead 3 – Dødsrått på dansegulvet

Noe av det kjekkeste som finnes er å få tak i samlere som på en smukk måte representerer et label, en stilart eller en artist. For da er det med ett mye lettere å dytte musikken på intetanende musikksmurfer enn når man må liste opp en bråte med albumtiter som de uansett glemmer snarest.

Og akkurat slike ekstremsportaktiviteter blir enklere når samlere som den råflåtte Famous When Dead Volume 3 kommer ut. På den finner vi samlet kremen av tolvtommere som kom ut i 2003 på Playhouse-etiketten. Og dette er preget av en stram kvalitetsikring hele veien. Gode låter står i kø for å gi deg varme klemmer som sørger for at trommehinnene dine får det behagelig i en god time.

Lydlandskapet veksler mellom grådig funky på låter som Wunderbar av Glove, det finurlig fengende som Can`t Sleep All Night av Isolèe, til suverene dansegulverobrere type $100, snekret sammen av Captain Comatose.

$100 er den typen låt du kan høre er limt sammen av kjærligheten til gode beats. Den maner frem dine mest sofistikerte bajasbevegeleser på parketten, og etterlater ingen tvil om at det er akkurat slik aktivitet den er laget for. Det er lov å ha det gøy på dansegulvet igjen!

Andreas Haslegaard

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.