Hvilken energisk gjeng

Hvilken energisk gjeng

(Røkeriet USF – Nattjazz – Bergen, fredag 21. mai 2004)

Med italienske Roy Paci som frontfigur var det party fra første stund. Musikken var en latinoinspirert ska med innslag av reggae innimellom, og med fullt kjør fra begynnelse til slutt. Til og med balladen Besa Me Mucho var spritet opp.

Roy Paci & Aretruska viste seg som en gjeng som visste hvordan de skulle få publikum med seg. De stod aldri stille; de danset, hoppet opp og ned og rundt omkring og publikum måtte bare følge med. Dette var et band som ga alt og hadde det tydelig like kjekt på scenen som vi hadde det på gulvet.

Roser til damene
Som prikken over i-en delte Paci ut roser til alle kvinnene for å hylle kvinnen i god italiensk ånd. Denne konserten var kjempemorsom!

Anne Dahle

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.