Festival i medvind

Festival i medvind

Til tross for mangelen av de helt store trekkplastrene, var årets program variert og bød på noe for enhver smak. Det stilte seg nok mest spenning og forventninger til internasjonale størrelser som Velvet Revolver og The Lemonheads (se egen omtale), samt til Spiritualized, The Soundtrack Of Our Lives, Air og The Streets. Likevel kan vi uten tvil slå fast at det hjemmeseier er stikkordet for Øyafestivalen 2004, som mer enn noen gang fikk presentert eliten av norske band og utøvere.

Fotograf: Nils F. SkumsvollFra ”åpningsseremonien” torsdag ettermiddag med tullerockerne Black Debbath i spissen til ”avslutningsseremonien” med Ralph Myerz And The Jack Herren Band og My Midnight Creeps sent lørdag kveld var tilbakelagt hadde rundt femti attraksjoner fra inn- og utland fått vist seg frem for mer enn 30 000 storfornøyde publikummere i Middelalderparken. Og da er ikke en gang klubbdagen sist onsdag medregnet! Legg til at været var strålende alle dager, og det er ikke vanskelig å utrope Øyafestivalen til en av årets store vinnere på festivalfronten.

Fotograf: Nils F. SkumsvollI tre dagsrapporter har vi tatt en gjennomgang av diverse aktører som på en eller annen måte fanget vår interesse under årets festival i hovedstaden. Sjekk også de mer omfattende spesialrapportene fra enkelte utvalgte konserter.

– Dagsrapport torsdag
– Dagsrapport fredag
– Dagsrapport lørdag
– Spesialrapport TV On The Radio (torsdag)
– Spesialrapport Animal Alpha (fredag)
– Spesialrapport The Lemoheads (lørdag)
– Spesialrapport Buck 65 (lørdag)

Paul A. Nordal

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.