Farmasøytene leverte varene

Farmasøytene leverte varene

(Garage, Oslo – onsdag 9. mars 2005)
Foto: Einar Aslaksen (einar.aslaksen@gmail.com)

Med det gode albumet Shake The Sheets i bagasjen kom Ted Leo + Pharmacists togende inn på scenen på Garage Oslo onsdag kveld. Og det tremanns sterke bandet gjorden jobben de var satt til å gjøre ved å avlevere et godt og kompakt sett.

Solid låtbank
Med det solide låtmaterialet denne gruppen har i sekken skal det godt gjøres å rote seg helt bort. Uttrykket blir kledelig wattet opp med ekstra støy, mindre pop og dette konsertårets så langt mest funky bassist. Noe som resulterte i en time med godt levert indierock.

Vi ble servert de fleste høydepunktene fra Shake The Sheets, samt utvalgte bidreag fra bandets tidligere langspillere. Noe som i seg selv gjør at det ikke er så mye å klage på, spesielt ettersom Ted Leo og kompani kan skryte på seg å ha en imponerende god konto med låter som gjør seg godt i en livesetting.

Noe manglet
Men det var likevel noe som manglet under amerikanernes opptreden. Selv om Ted Leo dro frem sin rutine som liveartist, og ga jernet som han kan, lå det en touch av trivialitet over store deler av settet. Det virket nærmest som om gruppen holdt tilbake godsakene, og heller ville spare seg til en kveld med flere tilhørere i salen.

For det var ikke store trengselen foran scenen under dette besøket i Garage-kjelleren i Grensen. Og dette kan nok ha lagt en demper på Ted Leo + Pharmacists iver etter å yte sitt aller beste. Men alt i alt ble det hele oppsummert likefullt en trivelig og godt levert konsert fra indiheltene. Selv om de ikke helt klarte å innfri forventningene…

Andreas Haslegaard

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.