Hundre minutter langt nok

Hundre minutter langt nok

(Feelgood, Halden – torsdag 28. april 2005)
Foto: Jean-Michel Marchand og Kreso Nilic

Fotograf: Jean-Michel MarchandDet lokale supportbandet Dieseldyra leverte heftig og norskspråklig punkrock av omtrent samme kaliber som tidlig Kjøtt og Jokke & Valentinerne, uten sammenligning for øvrig. Det først så sjokkerende høye lydnivået ble raskt balansert og jevnet ut med et par halvlitere, og endte etter hvert opp med å fungere greit utover kvelden.

Eminente musikere
The Bambi Molesters har, ifølge bandets hjemmesider, holdt sammen i nærmere ti år og spilt en mengde konserter i Kroatia og ellers i Europa hvert eneste år.

Dette har gjort at bandet har rukket å bli en gruppe meget samspilte og teknisk gode musikere. Selv om det denne kvelden til tider var et heller lavt støynivå i salen ved applaus, viste bandet fram sin musikalske side og imponerte stort på sine instrumenter.

For mye instrumentalt
Siden de fleste av bandets låter er instrumentale, ble det lite ordveksling Fotograf: Jean-Michel Marchand og kommunikasjon mellom band og publikum. «Takk for applaus» –talen etter hver eneste låt var omtrent det eneste som ble sagt i løpet av den nesten hundre minutter lange konserten.

Teknisk og musikalsk sett hadde denne konserten stått til en sekser. Desverre klarte ikke bandet å dra med seg publikum skikkelig, noe som kanskje kan forklares med at bandet valgte ganske rolige låter denne kvelden, som igjen skulle vise seg å være en heftig bom. Dette førte igjen til at konserten ble litt i kjedeligste laget.

Petter L. Solberg

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.