Jimbo Jones – Potent energi

Jimbo Jones – Potent energi

Punkrockerne i Jimbo Jones har allerede rukket å markere seg i undergrunnen, mye takket være et forrykende liveshow som ofte har inkludert en riktig så avkledd vokalist, men vel så mye en energisk glød og lidenskap i det de driver med.

Det er med glede å fortelle at nordlendingene (opprinnelig fra Bodø) med base i Trondheim har klart å overføre den samme energien til sin første ep. Fire låter over drøye tolv minutter hvor punk, garasjerock, hardcore og litt sekstitalls psykedelia byr knalltøffe riff og en hes snerre-vokal opp til dans, og til hvilket flott resultat.

Resultatet er blitt bånn gass, rett fram og veldig tøft ved første gjennomlytt,og for hver lytt kommer detaljene som gjør dette til en deilig ep- aggressivt, kompromissløst og fanden-i-voldsk som bare pokker.

Det er vanskelig å avgjøre hvorvidt Jimbo Jones er best på Grizzlybear Underwear og Golddigger hvor orgelet er framtredende i lydbildet, og melodiene mer komplekse, eller på I’m In Love og Cock Crowded hvor de aggressive emosjonene får fritt spillerom. Samme kan det være,

Jimbo Jones fungerer hele veien, de har drivet, de har evnene, de har lidenskapen, og ikke minst; de er mye tøffere enn de andre gutta i klassen. Slikt blir det bredbeint kvalitet av.

Christer Alexander Hansen

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.