Robbie elsker Tyskland – og pupper

Robbie elsker Tyskland – og pupper

(Olympiastadion, Berlin – torsdag 27 juli 2006)
Foto: Danny Maack

Fotograf: Danny MaackShowet ble åpnet med både fyrverkeri og flammer, mens storskjermene telte ned til Robbies entré, før han plutselig dukket opp på en plattform i menneskehavet til låta Radio.

Robbie Williams fortalte flere ganger hvor godt han liker Tyskland og takket på tysk etter de fleste låtene. Og på VMs finalestadion var det naturlig at fotballentusiasten refererte til sommerens store begivenhet. Blant annet fikk han publikum til å rope både Klinsmann og Deutschland, og til og med bue mot Italia.

Tullet med Take That
Den to timer lange konserten bød på mange hits, men ikke så mange sanger fra det siste albumet. Til og med Take Thats Back For Good sto på programmet. Men først måtte han selvsagt tulle med sin fortid som boybandmedlem og gjorde en mindre flatterende Take That-medley med overdrevne boybandbevegelser.

Publikum sang villig med på alle låtene, og på ballader som Make Me Pure og Angels tente tyskerne sine stjerneskudd, som er obligatorisk tilbehør på store popkonserter.

Rudebox og puppeprat
Mot slutten fremførte Robbie sin neste singel, Rudebox, som kommer ut i september. Fotograf: Danny MaackDet er liten tvil om hvem som er entertainerens nye sponsor, både grafikken på de store skjermene, tekstlinjer i låta og sceneklærne under denne seansen vitnet om at et stort sportsklesmerke er med på laget.

Storsjarmøren lot selvfølgelig heller ikke anledningen gå fra seg til å fokusere på den kvinnelige delen av fansen. Mer enn én ung kvinne fikk sine bryster kommentert, og under en låt hoppet Robbie ned fra scenen og kysset en kvinnelig publikummer.

Robbie Williams gjør 44 konserter under sin Close Encounters-turné, og når den avsluttes har han spilt for 2,6 millioner mennesker fra Sør-Afrika i sør til Sverige i nord.

Denne artikkelen er også publisert på Berlinberlin.no.

Ingeborg Palm Helland

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.