Flat Flaata

Flat Flaata

(John DEE, Oslo – onsdag 13. desember 2006)
Foto: Nils F. Skumsvoll

Onsdag kveld inviterte han til julekonsert på John DEE, hvor både låter fra hans siste plate Christmas Island og gamle slagere stod på reportoaret.

Det hersker liten tvil om at Pål Flaata fortsatt er blant landets desidert beste vokalister, men under konserten onsdag kom ikke stemmeprakten helt til sin rett. For det er selvsagt mørkt, vakkert og pent uansett hva Flaata måtte finne på å servere gjennom mikrofonen. Men når han innimellom julekvadene bød publikum på gamle gode låter som Amsterdam Stranded og Mercy Of Maria havnet alt annet i en klasse langt nede på skalaen.

Fotograf: Nils F. SkumsvollDe eldste er best
Dette var da også tydelig på publikum, som viste seg særdeles engasjert da gamle toner fra Midnight Choir-tiden fylte rommet, mens de forholdt seg mer likegyldig til Flaatas nyere materiale. Det er ikke mange konserter du hører publikum hysje på hverandre, men når Paal Flaata serverer sitt edleste materiale kan det fort vanke juling om man ikke holder godt kjeft.

Paal Flaata har tidligere bevist at han klarer seg meget godt som soloartist med platene In Demand og Rain. Men når det kommer til stykket er det nok de gode gamle låtene som først og fremst lokker publikum til Skiensheltens konserter.

Nils F. Skumsvoll

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.