Bra Band På MySpace: Kapow!

Bra Band På MySpace: Kapow!

Hvordan ble Kapow! til, og hvor lenge har dere holdt på?
– Vi ser på oss selv som tidligere medlemmer av dem religiøst radikale kulten The Egg. Vi er medlemmene som stakk da de innså at universet et større enn det en religiøs kosmologi kan romme. Når vi en gang forlot kulten, og bestemte oss for å oppdage verden, begynte vi å skrive låter om det. Vi har vært ute av kulten i litt over ett år nå, og har spilt sammen siden da.

Kapow! er det hippeste og mest tabloidvennlige bandnavnet vi har sett på en stund. Hvor hippe og tabloidvennlige er egentlig Kapow!? Er dere sikre på at navnet ikke er opptatt?

– Om navnet er opptatt? Vi tror ikke det. Kanskje du tenker på Wham!? Hva hiphet og tabloidvennlighet angår, la oss bare si at det mellom oss syv i bandet er mye møkk å grave frem…

Timbaland og The Kinks
Hvilke band vil Kapow! være stolt av å bli sammenlignet med?

-Vi liker Timbaland. Og vi liker The Kinks. Å bli sammenlignet med en av de vil være fint. Å bli sammenlignet med begge to vil være best.

Dere har bare en låt på MySpace-siden deres. Men hvilken låt det er! Vi ble fullstendig lammet første gang vi høre den. Det er som ti av yndlingsbandene våre har slått seg sammen og laget en uforglemmelig partyklassiker. Har dere planer om å putte opp mer materiale av denne typen snart?

– Du smigrer oss. Vi holder på å forberede 16 låter, den ene mer lammede enn den andre. Vær så vennelig å hold øye med MySpace-siden vår for nye oppdateringer.

Hvordan ser konsertplanene ut for 2007? Noen datoer i Skandinavia planlagt?

– Vi spiller uregelmessig. Men ringer du oss, kommer vi. Vi elsker Skandinavia.

Ferry må ikke undervurderes!
Roxy Music med Brian Eno eller Roxy Music uten Brian Eno?

– Vi foretrekker den selvtitulerte platen med Eno. Men Bryan Ferry bør ikke undervurderes. Det var jo tross alt han som skrev låtene.

Vi har danset helt siden første gang vi hørte Make You Mine. Putter dere dråger og alkohol i låtene, uten å fortelle oss om det, eller hva er det som er den hemmeligheten bak å lage så briljante poplåter?

– Vi er veldig glade for at dere danser. Hemmeligheten er dog langt mer uskyldig enn dråger og alkohol. Hemmeligheten er “ear candy” søt, deilig “ear candy”. Vi stjal det fra en “ear baby”.

Høres ut som Kapow!
Kan dere beskrive liveshowene deres på en vinnende måte?

– Liveshowene våre er en non-stop presentasjon av ”completely thunderstriking” sanger, fremført som en medley. En sang flipping over seg selv, før den blir en ny sang. Før den nye låta igjen gjør en tvist og blir enda en ny sang. Og sånn går det. Settet er på cirka 30 minutter, og det er veldig dansete av seg. Forhåpentligvis høres det ut som Kapow!.

Hvorfor burde våre lesere adde Kapow! på MySpace?

– Vi er veldig vennlige.

Hva er deres siste oppdagelse på MySpace?

– Vi liker TK Webb.

Andreas Haslegaard

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.