It’s A Mystery – En Seger veit eg, kan aldri vare evig!

Hans to foregående album Like A Rock (1986) og The Fire Inside (1991) inneholdt et par gode låter, men stort sett var det traurige greier. I 1995 er han tilbake med et album som i det minste viser litt av den gamle gnisten.
It`s A Mystery er langt noen ny Nightmoves.

Til det er låtmaterialet for ujevnt, men Bob Seger viser gode takter på låter som Lock And Load, Manhattan og Hands In The Air. Noen av låtene; spesiellt tittellåten; likner styggelig på Toto og andre AOR artister, noe som trekker helhetsinntrykket ned.

Og låtene I Wonder og Golden Boy er ikkke noe annet enn sentimentale og platte som Herr Seger godt kunne ha spart oss for. Bob Seger har skrevet alle låtene selv med unntak av en. Tom Waits, som Seger har spillt inn før; bidrar med 16 Shells From A30-6. Seger versjon er grei nok den, om ikke akkurat grensesprengende.

Morsomt er det at han har benyttet seg av sitt faste turneringsband The Silver Bullet Band på mesteparten av platen. han kunne derimot spart oss for bruken av trommemaskin på noen av låtene. Ekte trommer høres så mye bedre ut. Hvis du ikke har så store forventninger til Bob Segers nye plate, fungerer It`s A Mystery glimrende.

Dagfinn Bergesen

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.