All Change – Slettes ikke ille

All Change – Slettes ikke ille

Tidlig Suede er nærmeste musikalske referanse av nevnte band. Deres debutalbum All Change ble egentlig utgitt allerede i 1995, men har blitt aktuell igjen i forbindelse med den flotte hitsingelen Flying (som av en eller annen grunn likevel ikke er inkludert på dette albumet).

Cast består av purunge jyplinger, selvsagt også disse med talent som neppe hadde fått utspring hvis ikke det hadde vært for Lennon og McCartney.

Men snat skal også sies: Cast har absolutt noe og fare med! Til tider fremstår de med låter som går konkurrerende band en god gang. Energien og spillegleden føles sterk og ekte, og bandet får frem en viss nostalgisk stemning hos meg som lytter – litt på samme måten som Suede klarte med sin debutplate i 1993.

Cast er ikke på noen som helst måte underlegne sine samtidsband, men mangler muligens den ene hitlåten som vil gjøre dem like store som de andre innenfor britpopsegmentet. Flying er en slik låt, mens hitpotensialet ellers på All Change ikke er like innlysende.

Albumet består av låter som trenger tid for å vokse, mens inn i mellom hører man et og annet riff som understreker at vi har med talenter å gjøre.

Enhver britpop-elsker kan med andre ord trygt investere i All Change, for muligens vil dette bandet slå til ved neste slag i Storbritannia.

Panky MacHalloon

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.