Blurring The Edges – La deg ikke lure!

Blurring The Edges – La deg ikke lure!

Meredith prøver nok så godt hun kan, og minner stekt om Alanis på sine beste låter, men kommer allikevel aldri opp mot «originalen». Utover de kalde fakta, mangler alikevel frk. (antar jeg) Brooks gode nok låter til å kunne bli noe mer enn en middelmådig artist. Musikk har gjennom alle tider vært gjenstand for kopiering av tidligere suksesser, og i dette tilfellet minner det hele mest om alt mangel på egne ideer. Nytenkning eksisterer overhodet ikke på Blurring The Edges. Dermed reduseres inntrykket nevneverdig, slik at vi står igjen med en artist hvis album så og si er skrapet for egne talenter.

Dessverre er allikevel nettopp dette veien til berømmelse for så altfor mange av dagens artister, og hvis noen husker Meredith Brooks om to-tre år, så er det ihvertfall ikke på grunn av dette albumet!

Paul A. Nordal

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.