King Kong Groover – Spaceman med et vellykket comeback

King Kong Groover – Spaceman med et vellykket comeback

«Vel, jeg vet ikke jeg!», var konklusjonen etter et par gjennomhøringer. Men etter en stund var dommen klar; dette er en utgivelse som absolutt lar seg høre! Egentlig er det veldig mye bra å gripe tak i her. Liker veldig godt Manhattan Martian. En avslappende og rolig slowpop-låt. Mye spilletid på radio forteller at dette er en låt som fenger massene. Bortsett fra denne og Aroma Girl er King Kong Groover fartsfylte saker. Honaloochie Boogie er i ferd med å spise opp hjernebarken min. Jeg har fått den fullstendig på hjernen. Ikke noen revolusjonerende poplåt egentlig, men artisten har klart å få frem en artig låt med et fengende bra refreng. Bra Babylon Zoo!
Av de ti sporene som er på platen er det ikke en som kan karakteriseres som dårlig. Heller tvert om, for Babylon Zoo overrasker positivt på King Kong Groover. Hans Suede-sound på de mer rocka kuttene er absolutt hørbart. Etter et tilnærmet heseblesende tempo rundes det hele av med den fine balladen Aroma Girl.

Dette er en plate som har fått ufortjent lite omtale og publisitet. Men sånn er det bare. Du har i hvert fall sjansen til å anskaffe deg et fartsfylt popalbum som holder et bra nivå.

Thomas Andrésen

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.