Mike & The Mechanics – Radiovennlig pop fra mekanikerne

Mike & The Mechanics – Radiovennlig pop fra mekanikerne

Med fare for å kunne ta feil på dette punktet har også tittelen vært referert til som «M6»!

Disse herrer stiller med årelang erfaring i ryggen gjennom grupper som Genesis, Ace, Squeeze og Sad Café. Til tross for at dette samarbeidet ikke er et hovedsatsningsprosjekt for medlemmene, har de rukket å gi ut en rekke mer eller mindre suksessfulle album gjennom disse årene.

Årets utgivelse skiller seg i så måte ikke spesielt fra de foregående. Albumet er ujevnt og med sin lett fordøyelige FM-radiovennlige pop bare sånn midt på treet interessant sett i forhold til den musikalske ballast musikerne har bak seg i andre sammenhenger. Når dette er sagt skal det likevel innrømmes at platen på sitt beste inneholder opp til flere popperler som vi nok vil finne surrende over eteren til stor glede for radiolyttere året ut.

Dag Hefte

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.