My Favourites – Vær så snill

My Favourites – Vær så snill

Etter å ha blitt plaget med det grusommeste av det grusomme; Modern Talking, i lang tid allerede, er det nå landskvinnen Sandra som skal til pers! Ved hjelp av massive kampanjer i TV og radio over hele landet (ja, for det er vel først og fremst vi nordmenn som skal plages med dette), skal altså tyske Sandra nå forenes med 90-tallet, her i form av en dobbel-CD bestående av både remikser og originaler.

Sandra blir rene musikkgeniet i forhold til sleipingene i Modern Talking, men har likevel svært lite å tilby dagens publikum. My Favourites vil nok likevel bli lagt ut i kjempeopplag da folk har en tendens til å bli påvirket av dårlige TV-reklamer hvor dype mannsrøster angriper deg direkte fra TV’en mellom Friends og Seinfeld med meldinger som «denne bare måååå du ha – 24 faaaantaaastiske låter av og med faaaaabelaktige Sandra!».

Sannheten er at Sandra verken er i besittelse av en stor stemme eller er utstyrt med gode låter. Samtlige spor er klisne, av den typiske tyske europopklassen, som sikkert går inn hos mange som egentlig ikke bryr seg om musikk. En annen sak er at Sandra umulig kan bli husket for annet enn storhit’en (I’ll never Be) Maria Magdalena fra 1985. De 23 andre sporene på samleplaten høres helt like ut, bare litt mindre plagsomme da refrengene ikke frembringer fullt så dårlige minner.

Vel, skal 80-tallet absolutt gjenopplives, så bør selskapene først og fremst fokusere i andre retninger enn mot Tyskland. Gode hitlåter fra det forhatte tiåret (musikalsk sett) finnes, og hvis selskapene virkelig ønsker det finnes det faktisk mye bra stoff fra britiske lister fra begynnelsen av tiåret. Alt etter 1985 er det likevel etter min mening for tidlig å rippe opp igjen i….! Sandra låt dårlig dengang da, og låter enda verre nå! Slik er det bare!

Panky MacHalloon

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.