Svett aske

Svett aske

ASH
Hulen, Bergen, tirsdag 7. september 1999

Dette var en av de varmeste opplevelsene jeg har hatt på Hulen, og jeg har vært med på en del. Kondensen rant i strie strømmer fra taket, og en duggete tåke sivet gjennom lokalet. Det hadde sannsynligvis en sammenheng med at et par hundre mennesker hoppet opp og ned samtidig slik at gulvet holdt på å knekke, mens popstjernene i Ash spilte på scenen.

Vi ble blant annet servert heftige versjoner av Goldfinger, Girl From Mars og Kung Fu (m/kule vibber fra en medbrakt DJ). Frontmann Tim Wheeler har en stemme som duger og Chartlotte Hatherly har lært seg å spille bra live. Da går man ikke skuffet hjem fra Ash-konsert.

Til min store og positive, overraskelse kostet bandet på seg et par coverlåter av Ween og Velvet Underground, noe som satte en ekstra spiss på konserten for min del. Publikum var tydeligvis også kjempefornøyd med opplevelsen, og da kan man vel nesten ikke ønske seg mer på en kveld som denne.

Pål M. Dimmen

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.