Urban Solitude – Drømmen om Tom Waits

Urban Solitude – Drømmen om Tom Waits

Nobody’s Wife fra fjoråretsTogether Alone, var hiten som gikk rett til topps på listene og fikk ungpikene til å løpe til butikken. Resten av platen fikk derimot en nokså krass kritikk. Med sitt nye album Urban Solitude viser hun absolutt en positiv utvikling. Det fungerer på et vis, og er musikalsk mer spennende, men høydepunktene glimrer dessverre med sitt fravær. Hun er fortsatt bare en kjedelig kopi av størrelser som Alanis Morisette og Skunk Anansie. Riktignok prøver hun så godt hun kan å være like sint som de andre jentene, men får det ikke helt til.

Platen starter med låten In The Sand som starter dramatisk og utvikler seg til å bli en røff sang som handler om det å holde motet oppe. «Get your finger off the trigger. Lay it down in the sand», brøler hun så sint hun kan. På resten av Urban Solitude fortsetter Anouk med mye av de samme temaene, men blir fort ensformig, både hva tekster og musikalsk utførelse angår. Likte du Together Alone vil du kanskje like denne også. Men for all del – ikke forvent deg noen stor opplevelse.

Nils F. Skumsvoll

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.