Girl In Oslo EP – Fengende fra BigBang!

Girl In Oslo EP – Fengende fra BigBang!

At BigBang var et funn er forlengst bekreftet fra et samlet kritikerkorps, og trioen skuffer ikke denne gangen heller. Hovedsporet, den eksepsjonelt fengende Girl In Oslo, er en hit, uansett om den selger seg til topps på salgs- eller radiolistene eller ikke. Noen låter bare er slik! På denne EP’en eksponeres BigBangs følelser for Oslojenta i to versjoner, en ordinær studiovariant og en liveinnspilling fra fjorårets Quart-festival. For dem som fikk med seg BigBang som sammen med Jaga Jazzist spilte fletta av alt som foregikk på Spellemannsprisshowet forrige helg, registrerte om mulig en enda mer fengende versjon av låten. Om Quart-varianten kanskje ikke er fullt så eksplosiv, er blåserekkene også her en medvirkende årsak til å gjøre låten fargerik, noe som er svært kledelig.

Akustiske Chocolate Factory er på dagen spilt inn et år før Girl In Oslo, og en lekker liten ballade, mens Wrong Number samt demoversjonen av Across The Street vitner om at vi har mer interessant i vente fra gutta i BigBang.

Dersom denne EP-en er ment som en forvarsel på hvor veien går videre for BigBang er det hyggelig å kunne konstatere at de virker å ha full kontroll på sin egen situasjon som et av landets mest lovende rockband i øyeblikket.

Paul A. Nordal

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.