If You Want To Play – Petre-yndlinger debuterer

If You Want To Play – Petre-yndlinger debuterer

Resultatet var vellykket det, og de serverer en sang som kan få publikum til nettopp å smile.For den som har hørt bandet St. Etienne kan det pekes på at det i denne låta finnes elementer som kan få en til å tenke i disse baner. Dette betyr imidlertid ikke at vi har med et kopi-band å gjøre.

Har man hørt på Petre i høst, har man hørt sangen Bite som var inne på A-listen. Her gir bruken av fuzz en rå og selvsikker utgave av vokalist Anette Gil, som også like gjerne synger mykt og sukkersøtt. Man synger garantert med, for når refrenget kommer, da fenger det.

Dersom bandet Seven har gått deg hus forbi, kan forklaringen være at dette er et forholdsvis nytt band. Det var ved Zoom’98 at de gjorde sin første opptreden på So What! i Oslo. Dette falt i smak hos de oppmøtte og Seven ble ett av seks band som fikk være med på dette årets Zoom-CD. En aldri så liten prestisjetripp for et nystartet band.

Opphavelig besto bandet av vokalist Anette Gil, og trommis Ole Tom Torjussen. Bandet slik vi ser det i dag består i tillegg av bassist Alex Engebretsen, gitarist Lars Bendixby og tangentmester Espen Blystad. Et album er allerede under planlegging og håpet er å lansere det mot sommeren. I mellomtiden kan du finne en platebutikk, og spørre etter EP-en If YouWant To Play hvor bandet med fire låter gir oss en forsmak på det vi har i vente.

For dem som bor i Bergensområdet kan det også opplyses om at de står på scenen under arrangementet ByLarm. Så om du har fått Bite på hjernen og ønsker å synge denne kjempehøyt uten at noen rister på hodet av den grunn, kan du jo finne veien dit og gli inn i mengden av mennesker med samme ønske…

Beate Magerholm

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.