It’s All About The Stragglers – Ser ikke skogen for bare trær…

It’s All About The Stragglers – Ser ikke skogen for bare trær…

Andre plater klarer ikke å nå opp til dette nivået, men blir kultklassikere for små klaner av musikkpolitiske ‘besserwissere’; Både Nick Drake og Low har på et tidspunkt vært i en slik posisjon. For denne anmelderen er ikke Artful Dodger medlem av noen av disse gruppene.

Artful Dodger er et band jeg synes det går altfor mange av på dusinet. Men med en flott produksjon, finfin vokal og friksjonsfri lyd, finner denne plata sikkert vei til mange hjerter av pop og beslektede musikkformer. Et av bandets ‘claims to fame’ er at Craig David var medlem av gruppen før han lå ut på sin egen karriere. Han er også med her.

Det er ikke det at It’s All About The Stragglers er særlig dårlig – noen av låtene er ganske så originale – men heller at jeg ikke får noen friksjon ut av musikken. Denne plata kunne nemlig fungert som brillefin heismusikk eller som en av de usynlige videoene på dagtid på MTV. Det tror jeg i hvert fall. Og nettopp denne typen musikk er i ferd med å supplere lyden av biltrafikk og mobiltelefonenes ringelyder i det lydbildet vi beveger oss i hver dag – hver time.

Sorry, men jeg forblir likegyldig til denne skiva. Den er verken bra eller dårlig. Bare tilstede.

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.