Mer De Noms – En lovende debut

Mer De Noms – En lovende debut

En sammenligning er selvsagt uunngåelig, og la det være sagt med én gang: A Perfect Circle er ikke Tool! Heldigvis! Jeg vet det er en risikabel påstand, men jeg synes faktisk at dette er et bedre produkt enn noe Tool hittil har gjort på plate.

Stemningen er en helt annen, mye fordi låtene er roligere enn Tool-låter flest. Judith, som for øvrig er den første singelen fra platen, åpningssporet The Hollow, Orestes og Thinking Of You er de beste sangene på Mer De Noms. Akkurat passe tungt til at man både kan rocke til den og sovne til den.

Bandet har funnet en genial balansegang mellom det melodiske og det kraftfulle, noe som gjør A Perfect Circle til et mer interessant band enn det meste innen den kommersielle hardrocken for tiden.

Gi platen litt tid og du vil ikke bli skuffet. Enten du liker Tool eller ikke.

Pål M. Dimmen

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.