Fragmentation – Snodig og småkult

Fragmentation – Snodig og småkult

Fragmentation EP består av tre særdeles spesielle låter i sjangeren «surrealistisk elektropoprock». Musikken er bygget opp rundt Øyvind Wefalds dikt og fungerer som et soundtrack til hvert av diktene. The Mindtrip Project består i tillegg til nevnte Wefald av blant annet to av gutta i metalbandet Ulver. Ikke så veldig overraskende i grunnen da Ulver i stor grad har underkastet seg elektronikken de også. Noe av det som serveres på Fragmentation EP ligner til tider på Ulvers særdeles eksperimentelle album Themes From William Blake’s Marriage Of Heaven And Hell fra 1999.

Tanken bak utgivelsen er å se på hvert spor som en treenighet. I tillegg til diktet og musikken følger det med en illustrasjon som fanger atmosfæren til låten. I grunnen en god ide, selv om det hele virker litt påtatt. Uansett er Fragmentation EP en artig liten utgivelse, men en fullengder basert på samme lest ville nok vært i meste laget.

Pål M. Dimmen

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.