Brand New Day – Sjarmerer også i andre forsøk

Brand New Day – Sjarmerer også i andre forsøk

Brand New Day er en enkel, nesten banal, men fiks poplåt av edelt slag. Petre har allerede snappet låten til sine playlister, og heller ikke det er grunnløst eller gjort fordi de playlistet førsteutgivelsens tittelspor.

Brand New Day fortoner seg som like enkel i sin form som forgjengeren, og denne har også ivaretatt det lille ekstra som gjør at låten vokser for hver gang den spilles. Lekende, eller guttaktige barnslige om du vil, syntheffekter kler arrangementet inn i et snodig lydlandskap som kler trioens spillestil godt. Boy beviser at de også kan lage fengende refrenger som setter seg, om ikke helt, så nesten like effektivt som i klassiske Lennon/McCartney-komposisjoner. Godt jobbet, gutter!

Andresporet Dancing Hall er mer en typisk B-side som ikke har helt samme karisma som tittelsporet, men som likevel har potensiale til å vokse seg stor. Låten kan likevel ikke måle seg mot noen av bidragene som var å finne på Caress Your Party, men stadfester likevel at Boy har mer å gå på enn hva de hittil har presentert for sitt publikum.

Sett under ett handler Brand New Day ført og fremst om tittelsporet, og som en singel gir trioen inntrykk av å kunne bli et stort navn i norsk pop i tiden som kommer. Så når dere har fordøyd ferdig Espen Lind og Lene Marlin, så få med deg at nå er det er Boy som gjelder. Brand New Day fortjener dessuten å bli en hit, også utenfor Petres rekkevidde, så det er på tide å våkne opp folkens (og husk hvor dere leste dette først!).

Paul A. Nordal

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.