Abandoned Shopping Trolley Hotline – Kjekt å ha…

Abandoned Shopping Trolley Hotline – Kjekt å ha…

Om det er positivt at et band som Gomez har latt seg kjøpe av Philips kan jo diskuteres, men jeg får vel konsentrere meg om låtmaterialet her i stedet.

Og her finnes mye artige greier! Ganske mye jazz og annet snacks som ikke ble funnet godt nok for Bring It On og Liquid Skin. Det mest interessante er nok B-sidene som er samlet opp fra forskjellige singelutgivelser. Hit On The Head, for eksempel. En superkort låt som selveste Tom Waits hadde vært stolt over å ha laget.

De som ikke kjenner Gomez så godt vil nok synes at denne platen er litt i særeste laget. Men har du lyst til å oppdage noen sider ved bandet du kanskje ikke har vært klar over før, er Abandoned Shopping Trolley Hotline absolutt å anbefale.

Pål M. Dimmen

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.