Conspiracy Of One – På ‘an igjen…

Conspiracy Of One – På ‘an igjen…

Den inneholder to-tre knallbra låter, ca. syv intetsigende og minst tre rævva dårlige låter. De beste sangene denne gangen er Original Prankster, som for øvrig er temmelig lik megahiten Pretty Fly (For A White Guy) fra bandets forrige album Americana, og One Fine Day. Sistnevnte er forresten den beste gladpunklåten jeg har hørt siden Green Days Basket Case. Åpningssporet Come Out Swinging og Vultures er heller ikke så verst, men da er det også slutt på moroa. Resten av materialet her er fyllekalk vi har hørt hundrevis av ganger før.

Med andre ord: Det er ingen vits å kjøpe denne platen. De beste sangene kommer garantert ut som singler uansett. Det er jo tross alt det som holder dette bandet i live.

Pål M. Dimmen

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.