About You – Køntri-kliss

About You – Køntri-kliss

Debutalbumet kommer 26. februar, og denne singelen er andre smakebit etter at Mary Og Me hadde en viss suksess på radio i sommer. Dette var på P1 og P4, noe som kanskje kan være en pekepinn på musikkstilen til bandet.

BMG karakteriserer dette som country, selv kaller Crowtown det «Pop-via-Nashville». Alle som har en viss kjennskap til det som kommer fra Nashville for tiden vil nok nikke gjenkjennende på hodet. Dette er nemlig totalt pregløst, glatt som en snegle på en regnværsdag og like kjedelig som, eh… P4. Akkurat ja!

About You er en sur gymsokk av en ballade, og omtrent like mye country som det Westlife er. Låta, og den kommende plata er produsert av Lars Håvard Haugen, men dessverre mangler Crowtown særpreget og kvaliteten til Hellbillies.

Det er kanskje tryggest å vente til hele albumet foreligger før man avsier fellende dom over dette bandet, men hvis dette virkelig er BMGs store satsing for tida, kan man begynne å lure på hva A&R-folka der i gården har på brødskiva.

Harald Christian Langaas

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.