Perfect Girl / Annoying Boy EP – Interessante eksentrikere

Perfect Girl / Annoying Boy EP – Interessante eksentrikere

Låtene her har høyere kvalitet enn de fleste sporene på debuten, og tittellåten Perfect Girl er to minutter pur poplykke. Også avslutningen Mexico er et klart høydepunkt med sine tildels interessante samplinger og en banalt enkel, men vanedannende melodilinje.

Dette er elektronisk lo-fi, og lydbildet er litt retro-åttitalls med enkle synthesizere og rytmebokser. Arrangementene har fått større dybde enn sist, og til og med symønsterdamene (?) i bikini på coveret ser ganske spreke ut. Det er med andre ord fremgang å spore hos DJ Dracula, og dermed får denne CD-en en ganske klar anbefaling.

Harald Christian Langaas

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.