I Won’t Hurt You – Fantastisk Anja-cover

I Won’t Hurt You – Fantastisk Anja-cover

Anja Garbarek har etter sine tre album, hvorav ihvertfall de to siste har satt dype spor etter seg, omsider gjort en coverversjon. Som hun med en selvsikker mine galant gjør til sin egen, som den mest naturlige ting av verden. Resultatet er et rolig og avbalansert stykke musikk som er så ufattelig nydelig, ufattelig enkelt og like ufattelig nydelig fremført at unge Garbarek, at hun overgår seg selv og alle sine tidligere bragder.

I Won’t Hurt You er noe av det nydeligste denne anmelder har kommet over dette året. Til tross for at denne utgivelsen kun er en promo som ikke varer lenger enn litt over to og et halvt minutt, har dette sannsynligvis blitt årets flotteste singel. Takk, Anja, for uten deg og dine musikalske bidrag hadde verden vært et dårligere sted å være!

Paul A. Nordal

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.