Stumble – Vakkert fra Sverige

Stumble – Vakkert fra Sverige

Svenske Ida Kristins behagelige stemme og teft for melankolske og melodiøse popballader er med på å gjøre Stumble til en behagelig og positiv lytteropplevelse. Ida Kristin kan synge (pen er hun også) og har en stemmeprakt som både behersker ren pop såvel som country, og som står utmerket til hennes melodier. Platen inneholder en rekke glimrende melodier som på åpningssporet When Life Meets Love, Addicted To Me og countryforsøket Country Mania.

Best er popfunnet i tittellåten, hvor det meste av det som skal til innen popfaget klaffer. Prominente gjester har hun også. Den utsøkte artisten Ryan Adams, som selv er aktuell med albumet Gold i disse dager, dukker opp på en duett på Love Is How We Stay Alive. Pent låter det også.

Alt låtmaterialet er ikke av like høy kvalitet, men du verden ; Dette er en plate som det er lett å bli glad i.

Dagfinn Bergesen

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.