Faithfully – Ha tro på Faith

Faithfully – Ha tro på Faith

Etter Faith (1995) og Keep The Faith (1998) var det hennes tre barn, og nye ektemann i platebransjen, som fikk mest oppmerksomhet fra den 28-årige sangerinnen. Men Faith Evans kan ikke ha brukt årene siden forrige utgivelse til bare å dulle med søte smårollinger. For Faithfully, som er et R’n’B-album med små gløtt av hip hop, er nemlig slett ikke dårlig. Og dama har låtskriverkreditering på 16 av 18 spor.

Åpningslåta Alone In This World griper umiddelbart lytteren med sitt tøffe groove under Faiths betraktninger om feilslått kjærlighet. Kanskje om hennes forhold til B.I.G.? Dette er starten på en første halvdel av CDen som truer med å slå inn døra og okkupere øregangene dine. Fine hooks (sjekk Burnin’ Up!) og delikat produksjon (P. Diddy) gir forhåpninger om noe virkelig stort.

Men etter Do Your Time, hvor Faith synger om hvordan hun skal sone på utsiden «sammen» med sin fengslede kjæreste, er det slutt. Det hele blir lite spenstig. Grei bakgrunnsmusikk til ulike aktiviteter, men heller ikke mer. Tro på Faith skal man likevel ha, for neste gang kan dette ta helt av.

Stian Skaar

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.