Your Love Means Everything – Tilbakelent og pent

Your Love Means Everything – Tilbakelent og pent

Your Love Means Everything er et tilbakelent og pent album med tydelige forgreninger i den elektroniske leiren. Gjennom albumets tolv spor veksler Faultline. mellom instumentaler og låter med innleid vokalhjelp fra størrelser som Chris Martin (Coldplay), Wayne Coyne (Flaming Lips) og Michael Stipe. I tillegg stiller mindre kjente, men snart debutklare, Jacob Golden (som overhodet ikke høres ut som en mann) opp på ett spor.

Resultatet har blitt et solid produkt, hvor stemningsfylte toner kartlegger et drømmende musikalsk landskap. Nærmest alt på denne plata fungerer bra, men det er først og fremst de sporene med vokal som skiller seg ut som høydepunkter. Det gjelder begge bidragene med Chris Martin (Where Is My Boy? og Your Love Means Everything Part 2), Jacob Golden i Bitter Kiss, Wayne Coyne i den svært så Mercury Rev-aktige The Colossal Gray Sunshine. Men mest av alle fungerer en litt ugjenkjennelig Michael Stipe spesielt godt i nydelige Greenfields. Samtlige av disse bør forøvrig kunne ha en viss sjanse til et liv på singelformatet.

Totalt sett er Your Love Means Everything et virkelig fint produkt som står som en motvekt til all annen sommerlig og festlig popmusikk som dukker opp om dagen. Anbefales til alle som liker melankolsk sang, gjerne i kombinasjon med akustiske og / eller elektroniske undertoner. Ha en behagelig sommer…!

Paul A. Nordal

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.