Equalize It – Spennende fra norske veteraner

Equalize It – Spennende fra norske veteraner

Equalize It er en samling låter hentet fra fjorårets singler. De fleste er spilt inn på nytt, og bandet selv sier at singelutgivelsene har fungert som demoer for dette albumet.

Astroburgers musikk er svært variert, men befinner seg hele tiden innen det man kan kalle popmusikk. Elementer av folk-rock, powerpop og fuzz setter også sitt preg. Den store variasjonen i materialet gjør at albumet aldri blir kjedelig. Men platen bærer også et visst preg av å være sammensatt over lang tid, og et klart fokus synes å mangle. Blant de tolv låtene her er det også to intrumentaler, som begge er positive elemementer her.

Equalize It har blitt et solid dokument over et band som har gjort seg fortjent til en solid posisjon i norsk musikkliv, og et større publikum enn de har hatt gjennom karrieren. Spennvidden i materialet til tross, så er det ingen dødpunkter her. Flere av sangene er spennende også rent arrangementmessig.

Likevel blir Astroburger sjelden mer enn spennende og passe bra, og de mangler fortsatt litt før de treffer midt i blinken.

Harald Christian Langaas

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.