Love & Marriage EP – CCAP gjør det igjen

Love & Marriage EP – CCAP gjør det igjen

Reverend Doctor William Grace befinner seg musikalsk i americana / alt. countrylandskapet, hvor de forøvrig passer helt utmerket inn. Gruppen byr på tilbakelent, vindskjevt, passe rocka og passe akustisk amerikanskbasert countryrock som det er lett å bli glad i.

Rald Hellum Madland er kanskje ikke verdens beste vokalist, men det tar bandet fint igjen med stilsikre melodier og et godt håndlag med arrangementmessige detaljer. Som for eksempel i form av et fremtredende orgel her og der, noen skarpe refrenger og ikke minst blåserne som dukker opp og skaper trivsel rundt leirbålet. Men mest av alt skal gjengen har skamros for sin melodiske teft.

For å avslutte med en klisjé: Disse gutta kommer vi helt sikkert til å høre mer fra.

Dagfinn Bergesen

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.