Julenissens Testamente – Julenissen er død

Julenissens Testamente – Julenissen er død

Han orket ikke mer av julestresset. Her må han reise jorden rundt og levere gaver til gud og hvermann, men får han noen gaver selv? Neida! I beste fall litt kald julegrøt.

Det er selvsagt galningene Egil Hegerberg (Egilem), Lars Lønning (rocka-lars) og Aslag Guttormsgaard (Syltemester Tøy), kjent fra blant andre Black Debbath, Gartnerlosjen, Bare Egil Band og Thulsa Doom som står bak dette prosjektet. L.Y.D., som så treffende står for Lek, Ytringsfrihet og Demokrati, har tidligere gitt verden den trivelige rockmusikalen om Familien Ost og konfirmasjonsplaten Takk For Kniven. Denne gangen prøver de seg altså med en liten julesingle.

Julenissens Testamente kan vel egentlig karakteriseres som en parodi på Eminems Stan der julenissen skriver et tragisk selvmordsbrev, og det hele ender i et klissete blodbad. Det andre sporet på denne platen er åndssvake En Sang Om Giverglede Og Nestekjærlighet. Rimelig obskure greier, men dessverre ikke av samme kaliber som nevnte Familien Ost.

L.Y.D. kan definitivt bedre enn dette, og det vet de sannsynligvis selv, luringene. Dette blir aldri stort mer enn en middels vittig julefortelling.

Pål M. Dimmen

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.